Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Teknik uppsatts

Hej!
Jag år 15 år och har ett skol arbete om teknik, där man ska skriva om en uppfinning. Jag har valt pacemakern och undrar hur den har påverkat oss,nu, förr och hur den kommer påverka oss i framtiden? Det skulle vara bra om jag kunde få svar på frågan så fort som möjligt. Uppsatsen ska nämligen vara inlämnad nästa vecka.

Hej

Roligt att du vill skriva om pacemakern. Pacemakern har förändrat livet för många pga det gör att man kan leva normalt och naturligtvist också förlänger livet för många. Pacemakerns arbeta har också gett möjlighet till att öka livskvaliten för de personer som har hjärtsvikt och där pacemakern kan synkronisera hjärtats arbete och där igenom effektivisera pumpförmågan. Pacemakern kommer säkert att utvecklas vidare och finnas med som en viktig behandlings metod mot långsam hjärtrytm.

Om du vill ha mer information om varför man får en pacemaker och vem som uppfann den så kan du via vår sökmotor söka på uppfinning.

Lycka till
Maria
Pacemakersköterska

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.