Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Tack Thomas Fåhraeus

Inför och efter implantat av den pacemaker jag fick för några dagar sedan har jag vid några tillfällen vänt mig till dig med frågor. Med dessa rader vill jag varmt tacka för
de pedagogiska och snabba svar jag erhållit. Trots lite trassel de första dagarna upplever jag nu en klar förbättring. Nu kan jag gå obehindrat och utan att bli trött och andfådd, ja jag kan till och med gå i trappor.
Ett varmt tack från en f.d. besviken 70-åring

Hej igen,

Tack för ditt brev. Det glädjer mig att du nu blir bättre och bättre.

Lycka till!

Thomas Fåhraeus
Bjärred