Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Om hjärta, pacemaker och annat tillhörande "motorn" i kroppen

Detta är inte en fråga. Har under åren ställt flertalet frågor till dig och alltid har du responderat snabbt och informativt. Jag vill med detta inlägg ge STORT beröm till dig och andra som bidrar till den här sidan. Önskar att flera läkare kunde kopiera denna modell inom deras respektive specialistområden. Jag tror det är en stor hjälp för många människor som går omkring med funderingar som de inte vet riktigt hur de ska få besvarade. Så stort tack Thomas!

Hejsan,

Vi, Maria, Magnus och jag tackar tillbaka för att du visar din uppskattning av Pacemaker-info.se

Frågorna ökar i antal, kanske ett tecken på tidsbrist för information till patienterna vid pacemakerbehandlingen. Dessutom, som du kanske märkt, dyker en del andra frågor upp om hjärtat, som inte rör pacemaker- eller ICD- behandling.

Vi arbetar med detta på fritiden och vi får se hur länge vi orkar och har tid.

Med bästa hälsningar,

Thomas

Lund