Jag har ICD sedan sep 2009 som åtgärd mot hjärtsvikt (flera lungödem). Nu fungerar allt utmärkt utom att jag inte Övrig medicin: Atakand 16 mg x 1, Trombyl 75 mg x 1. Jag har själv satt ut tidigare ordinerad Norvasc pga svåra ödem vid fötterna. Jag vill veta vad Kredex gör för nytta tillsammans med en pacemaker? Det borde vara bättre att kunna motionera ordentligt för att få bra kondition! Jag skulle gärna ta en annan medicin bara det inte är en betablocker! Tack

Jag har ICD sedan sep 2009 som åtgärd mot hjärtsvikt (flera lungödem). Nu fungerar allt utmärkt utom att jag inte Övrig medicin: Atakand 16 mg x 1, Trombyl 75 mg x 1. Jag har själv satt ut tidigare ordinerad Norvasc pga svåra ödem vid fötterna. Jag vill veta vad Kredex gör för nytta tillsammans med en pacemaker? Det borde vara bättre att kunna motionera ordentligt för att få bra kondition! Jag skulle gärna ta en annan medicin bara det inte är en betablocker!

Tack

Hej,

Pacemakern är ju för Din hjärtfrekvens är för låg. Pacemakern "samverkar" inte med Kredex. Du kan läsa om Kredex på bipacksedeln eller på webbsida "patientFass".
Vi har som policy på denna sida att inte diskutera enskilda patienters medicinering som Du förstår. Vi har alldeles för få data för detta och vi kan inte undersöka patienten.
Diskutera gärna med Din läkare.

MVH
Thomas Fåhraeus
Lund