Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

hög puls, mår dåligt av att inderal

hej!

Jag har tidigare haft problem med pulsen som ligger 100-110 slag i minuten. Läkaren skrev ut inderal. Men vill inte ta den då jag mår och känner mig konstig efter jag tagit det. Jag undrar vad jag ska göra pulsen ligger över 100?

MVH

Hej

Ta kontakt med din läkare igen och berätta att du inte mår bra av medicinen. Det finns andra läkemedel att erbjuda mot hög puls.

MVH
Maria
Pacemakersköterska