Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hej Thomas! Jag är lite besviken över att du inte svarat på min fråga. Kanske har den inte rätta relevansen och allmänintresse. Men när man läser lite i de andra frågorna t ex "Vad får vi för mat idag"? och du svarar, så undrar man. Jag har också humor och kan tycka ett sådant inlägg kan vara roligt, men för mej personligen är min fråga till dej viktigare och jag kan då känna mig lite undanknuffad. Jag förstår om du inte vill eller kan svara på alla, ibland kanske lite "löjliga" frågor. Men ett litet svar, kanske: "tyvärr, kan jag inte svara på din fråga, MVH Thomas", skulle ändå vara bättre än ingenting.

Hej Thomas!
Jag är lite besviken över att du inte svarat på min fråga. Kanske har den inte rätta relevansen och allmänintresse. Men när man läser lite i de andra frågorna t ex "Vad får vi för mat idag"? och du svarar, så undrar man. Jag har också humor och kan tycka ett sådant inlägg kan vara roligt, men för mej personligen är min fråga till dej viktigare och jag kan då känna mig lite undanknuffad. Jag förstår om du inte vill eller kan svara på alla, ibland kanske lite "löjliga" frågor. Men ett litet svar, kanske: "tyvärr, kan jag inte svara på din fråga, MVH Thomas", skulle ändå vara bättre än ingenting.

Hej,

Jag hoppas att Du fått svarat nu, vg se orsaken till att Du fick vänta på svaret.

Vi försöker svara på alla frågor, det finns inga dumma eller oviktiga frågor för oss. En del handlar inte om hjärtat men även dessa frågor försöker vi besvara.

MVH
Thomas Fåhraeus
Lund