Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Hej Thomas! Kan inte du ordna en föreläsning om pacemakers och samtidigt en träff för oss som har denna apparat? Varför inte i Lund? Man kanske kunde ha upplägget: föreläsning - middag - dans. Skulle vara underbart att få träffa andra med samma livssituation och få utbyta erfarenheter, samtidigt som det blir en rolig kväll! Ser fram emot en dans med dej! Kan du bugga? Hälsningar Christina

Hej Thomas! Kan inte du ordna en föreläsning om pacemakers och samtidigt en träff för oss som har denna apparat? Varför inte i Lund? Man kanske kunde ha upplägget: föreläsning - middag - dans. Skulle vara underbart att få träffa andra med samma livssituation och få utbyta erfarenheter, samtidigt som det blir en rolig kväll!
Ser fram emot en dans med dej! Kan du bugga? Hälsningar Christina

Hej ,

Vi planerar en pacemakerdag i Lund i augusti eller september. Det gäller bara att vi får ihop alla föreläsare.
Middag och dans kan vi inte bjuda på och jag kan inte bugga!

MVH
Thomas Fåhraeus
Lund