Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Furix

Jag tar Furix nästan varje dag sedan två år efter operation av hypertrofisk kardiomyopati. Jag undrar om man kissar av sig vätska även om man är frisk, eller måste man ha ansamling av vätska för att tabletten ska göra verkan?

Hej

Furix Tabletten driver ut vätska även om du inte har samlat på dig vätska. Konsultera gärna med din läkare om du behöver att ta din medicin om du nu inte samlar på dig eller har problem med detta för att få ett bättre svar.
Lycka till
Maria
Pacemakersjuksköterska

Relaterade expertsvar