Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

furix

Jag undrar vilken effekt Furix har på någon som inte har för mycket vätska i kroppen? Kissar man lika mycket ändå av dom? Eller visar det faktum att man får springa på toa efter man tagit furix att man verkligen behöver dem?

Hej,

Ja, man kissar normalt alltid mer på Furix. Ofta kan man planera sin dag när man skall ta dem för att slippa alla toabesök om man t ex reser mm.

Mvh
Thomas Fåhraeus
Bjärred

Relaterade expertsvar

Urvalet av relaterade expertsvar är automatiskt framtaget av webbsidans system. Urvalet baserar sig på vanligen förekommande ord i titeln och innehållet i alla besvarade frågor. Relevansen kan alltså variera.