Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

extra slag

är en 70årig kvinna gjort en bay pas för 15år sedan, har nu fått extra slag i hjärtat som jag upplever som väldigt obehagliga normal puls o tryck vissa dagar har jag extra slag vid flera tillfällen orolig!!

Hej!
Vi får väldigt mycket frågor om just extraslag. Skriv in ordet "extraslag" i sökrutan så kan du se vad vi skrivit om detta tidigare. Om du har mycket besvär och är orolig, får du söka läkare som då kan beställa ett långtids EKG för att kunna se ditt EKG när du har symtom.

Hälsningar: Torbjörn