Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Diskussionsforum

Hej
Jag är ICD patient sedan 4 år tillbaka. Jag tycker den här siten är perfekt.
Min fråga är om man skulle kunna utvidga den till att patienter skulle kunna föra diskussioner med varandra?
Som det är idag kan man bara ställa en fråga och få den besvarad av moderatorn. Om det gick att föra diskussioner mellan användarna, så skulle man som patient kunna dela med sig av sina erfarenheter mellan varandra.
mvh
ROH

Hej,

Tack för berömmet. Jag tror som du att en dialog mellan patienterna är mycket givande. Det finns många funderingar man har eller onödig oro som andra kan skingra. Vi har några läsare som i vårt forum hjälper till och ger sina synpunkter som t.ex. Per S.

Jag skall höra med vår webbexpert Magnus Tammelander i Uppsala om man kan förenkla ett sorts dialogsystem mellan patienter eller om man måste lägga upp en ny webb site för detta.

Vi återkommer!

MVH
Thomas Fåhraeus
Bjärred