Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

byte av PM ( VVIR ) ENPULSE E25RO1 ( Medtronic )

hej, ska byta denna PM före årsskiftet. Är det samma typ av PM som är bäst att byta till. Jag har haft en hel del besvär med många extra slag senaste året( med. Inderal)
ganska god effekt.
mvh Linnéa Blom Jervaeus,Stockholm

Hej Linnea,

Det var roligt att höra ifrån dig och Maria och jag hoppas att du mår bra. Vi driver den här servicesidan för våra och andras patienter och vi är inne på femte året nu. Vi fortsätter så länge vi orkar...

Alla pacemakrar nu för tiden är suveränt bra och nu kanske du får en med distansuppföljning.Maria kan allt om det nya.Extraslag är inte pacemakrars starka sida att eliminera, med det kanske går med en betablockare. Har du prövat Enconcor?
Lycka till med operationen. Jag gissar att du blir opererad i Stockholm och inte i Lund, men det skall nog gå bra det också!!!

Ha det bra, Maria kanske skriver en rad också.

Bästa hälsningar!
Thomas